intre_ico

Preguntes freqüents

Extraescolars:

Extraescolars:

Les nenes i nens de la Intrèpida faran un munt d’activitats i dinàmiques dirigides per dos monitors. Totes aquestes propostes estaran orientades a treballar i desenvolupar les habilitats psicomotrius i sensorials dels infants, sempre focalitzades en la superació personal, no en la competitivitat amb els companys. A la Intrèpida, quan juguem en grup ho fem per col·laborar!
A més dels jocs a la paret de trepa, treballarem amb color, so, tacte i amb el propi cos. Dins de les propostes utilitzarem tant elements moderns, com ara llums led, com eines clàssiques: anelles de gimnàstica, barres d’equilibri, pilotes, etc… que tant joc ens poden donar si s’implementem amb bones idees.

Només han de dur calçat esportiu adequat i una cantimplora o ampolla d’aigua identificable.

No. Tal com anunciem, treballem el desenvolupament psicomotriu i sensorial. La paret de trepa és una activitat més de les moltes propostes del nostre espai i tècnicament, per les seves característiques no es pot considerar un bulder. Tot i això, compleix totes les normatives vigents sobre bulders, perquè treballem amb infants i són la referència de seguretat que hem aplicat al projecte.

Matrícula: cost anual de 34 euros. La fem servir per cobrir les assegurances i per a la renovació i manteniment del material i instal·lacions. (Transferència bancaria 1 cop per curs) En cas de germans, es pagarà una única matrícula per familia.
Preu mensual: 38 euros al mes (cobrament mitjançant domiciliació bancària 1 cop al mes) Germans adicionals 30 euros al mes.

No hi ha cap cost addicional durant el llarg de l’any.

De setembre a juny (ambdós mesos inclosos), coincidint amb l’inici i el final de curs.
Durant l’any seguim el calendari escolar i els festius propis de la ciutat de Barcelona.

Sempre que hi hagi plaça, t’esperem amb els braços oberts en qualsevol moment del curs!  

Tallers i cursos per adults

Tallers i cursos

per adults

Molt fàcil! Segueix-nos a l’Instagram o subscriu-te al nostre butlletí!

Treballem el benestar físic i emocional. Utilitzem el cos, però no fem pràctica esportiva com a tal. Sí que podem treballar derivats del ioga i altres pràctiques vinculades a la psicomotricitat des d’un prisma postural, d’estiraments i de sincronia entre cos i ment. També podreu trobar propostes vinculades a la creativitat, la percepció propia, l’empatia i la conexió amb els altres.

Escoles, centres educatius i entitats

Escoles, centres educatius i entitats

Podreu reservar via web a l’apartat d’escoles i entitats, mitjançant una targeta bancària o bé ens podeu contactar via correu electrònic i fer la reserva i el pagament via transferència bancària.

El cost per alumne és de 6 euros. Els professors o persones d’acompanyament a l’alumne no han de pagar cap import.

L’horari base és de 10 h a 12 h, però si vols venir en una altra franja de dues hores i mitja durant el matí, parlem-ne!

Demanem un mínim de participació de 10 alumnes, però si no arribeu a aquesta xifra, i voleu venir a la Intrèpida, consulteu-nos i veurem com ho solucionem.
L’espai té un aforament màxim aproximat de 30 persones (pendent de confirmar), comptant personal dirigent i alumnes.

No. El vostre propi personal serà l’encarregat de dirigir les activitats. Sí que hi haurà un responsable que us guiarà i us donarà suport.

Comptem amb un sistema de fitxes amb moltisimes propostes per a poder aprofitar les instal·lacions i els materials de la Intrèpida. Les tindreu disponibles a la sala. Abans de la vostra visita, també us enviarem un resum dels materials i possibles dinàmiques que podreu desenvolupar-hi.

La sala i les activitats s’adapten a les necessitats de tothom. Partint del joc, treballarem amb els sentits, la llum, el so, el tacte… i el cos, adaptar-nos a les diferents capacitats de cadascú. No creiem en barreres. La intrépida es oberta per a tothom.

Donarem temps a què els petits berenin el que duguin a les carmanyoles abans d’entrar i farem una bona rentada de mans abans de començar l’activitat.

Per descomptat! Contacteu amb la direcció per concertar una trobada i us ensenyarem la instal·lació i les seves possibilitats.

Casals de vacances

Casals de vacances

Aquest curs tenim previst fer casal d’estiu durant el mes de juliol. L’any vinent, esperem fer casals ens els altres períodes festius escolars.

La ràtio màxima per grup és de 20 infants i sempre estarà dut per, almenys, 2 monitors de lleure titulats, tal com indica la normativa.

Estem elaborant el programa educatiu del casal. A mesura que avanci l’any, anirem afegint total informació sobre el casal de la Intrèpida.