intre_ico

Classes dirigides, basades en tècniques de ioga, streching, correcció postural, mindfulness, hipopressius, respiració conscient, i d’altres.

Les classes Cuida’t360, tenen l’objectiu de millorar la condició física, to muscular, mobilitat i flexibilitat de les seves i els seus participants, així com millorar el seu estat emocional i capacitat de relaxació. Durant les sessions, s’utilitzaran tècniques extretes de diverses disciplines. Aquesta barreja ens permet tenir un gran ventall i riquesa d’eines i recursos per a tenir cura del teu benestar.

Grups reduïts i afins
Entrenament personal en grup

Adaptat a qualsevol punt de partida
Ritme i intensitat individualitzat

Més que una pràctica esportiva,
una forma de cuidar-te

Cura del teu progrés i necessitats

Cura del teu progrés i necessitats

Tracte personal i proper.

Tracte personal i proper.

Com ho fem

Treballem amb grups reduïts i afins, des de la proximitat i l’empatia. Dirigits per professionals coneixedors del nivell, els objectius i les capacitats de cada participant, per adaptar-se al ritme i la intensitat que necessitin en cada moment. Incidim perquè es generin relacions de confiança, tant amb el professional a càrrec, com amb el propi grup, ja que l’experiència compartida i les relacions interpersonals també són grans fonts de benestar.

A qui va dirigit?

A qualsevol que desitgi experimentar una millora física i emocional mitjançant una pràctica multidisciplinària, sense importar el nivell de partida.

Què necessito?

Una màrfega esportiva, una ampolla d’aigua i moltes ganes de cuidar-te i passar-ho bé.
(si no en tens els primers dies, te’n podem deixar una!)

Incripcions i classes gratuïtes molt aviat!

C/Vallespir 24, 08014 Barcelona                          Contacte | Avís legal | Política de galetes

C/Vallespir 24, 08014 Barcelona

Avís legal | Política de galetes