intre_ico

Lloguer de la sala per a festes infantils i celebracions a Sants

La intrèpida obre les portes del seu espai al barri de Sants, per a que gaudiu d’una festa d’aniversari o l’esdeveniment que us vingui de gust celebrar, d’una manera diferent i única.

Què oferim?

La nostra estrella principal, una paret de trepa per escalar, amb més de 20m2 i dinàmiques interactives. Les llums canvien de color quan es premen.

També hi trobareu barres d’equilibri: són toves i van a nivell de terra, aptes per totes les edats! Tenim pilotes amb nansa per saltar per tot arreu, hula hoops, pilotes de malabars i d’altres propostes orientades al joc sensorial, amb les que podreu fer una pila de jocs, com les nostres polseres amb picarols i antifaços de colors. Podreu trobar als vostres amics només fent servir les orelles!?

La sala té un aforament per a 36 persones, tot i que recomanem que l’ocupació sigui menor, en pro del joc dels infants. Comptem amb uns 70 m2 interiors i un pati de 40 m2!

I per a que pugueu estar a gust, a la sala disposem de taules i bancs per seure, nevera, microones i cafetera (càpsules Nespresso), un aparell de so amb Bluetooth i llums de festa!

Tarifes i horaris

Dissabtes i diumenges, torns de matí o tarda

  • Torn de matí de 10:00h a 14:00h – 160€
  • Torn de tarda de 16:00h a 20:00h – 160€

 

Dissabtes i diumenges, dia complert

  • Dia complet: 210€

Per dies complets, festius i dates assenyalades, posa’t en contacte amb nosaltres directament per consultar preu i disponibilitat al 622 831 555  via whatsapps o trucada o escriu un correu electrònic a l’adreça: hola@laintrepida.cat

Requisits

– Demanem una fiança de 50 euros, que es retorna màxim durant el dilluns següent de l’esdeveniment, un cop comprovat que tot el material i la sala s’han tractat adequadament

– Foto o imatge escanejada del DNI de la persona responsable.

– Ingrés de l’import via transferència bancaria la setmana de l’esdeveniment o bé pagament amb targeta o en efectiu el dia de la visita prèvia, en cas de voler/poder realitzar-la.

– El preu inclou la neteja a fons de la sala, però sí que us demanem que a l’hora de marxar deixeu recollit, llenceu la brossa i feu una escombrada bàsica.

Reserves

Selecciona la data desitjada i omple el formulari. Al final, hi podràs seleccionar les franges o franja horària disponible. (Si el dia està en color, però te un punt sobre el número, indica que un dels torns segueix disponible)

Si tens dubtes, escriu a hola@laintrepida.cat. Ens posarem en contacte amb tu de seguida!

Cargando Calendario...
Powered by Booking Calendar
- Disponible
 
- Parcial o totalment reservat

C/Vallespir 24, 08014 Barcelona                          Contacte | Avís legal | Política de galetes

C/Vallespir 24, 08014 Barcelona

Avís legal | Política de galetes